آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۸۵۶۲
مایکل مور:

 من تنها ستاره سفیدپوست حامی «تارانتینو» در هالیوودم/پلیس می‌خواهد صدای او را در گلو خفه کند

«مایکل مور» که دو روز پیش شرکت «کوئنتین تارانتینو» در تظاهرات ضد پلیس نیویورک را ستوده بود در مصاحبه با هالیوود‌ریپورتر گفت: انگار در این شهر (هالیوود) هیچ مرد سفیدپوست دیگری نیست،من تنها ستاره سفیدپوست هالیوودم که از «تارانتینو» حمایت کرده‌ است.

به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»، «مایکل مور» که در روز پیش در صفحه اینستاگرام خود از همراهی «کوئنتین تارانتینو» با خانواده قربانیان خشونت‌های پلیس آمریکا در تظاهرات ضد پلیس نیویورک حمایت کرده و او را مردی شجاع نامیده بود، روز گذشته در مصاحبه با نشریه سینمایی «هالیوود ریپورتر» گفت: دو روز پیش به خودم لعنت به همه چیز باید از «تارانتینو» حمایت کنم و پشتش باشم.

 

مور گفت: زمانی‌که یک هنرمند توسط پلیس تهدید می‌شود و در رسانه‌ها او را به خاطر شرکت در تظاهرات ضد پلیس ماه گذشته در نیویورک سرزنش می‌کنند و به باد انتقاد می‌گیرند، من حقیقتا منتشر واکنش‌ها و پاسخ‌های زیادی بودم.

 

وی افزود: آیا هیچ سفید پوست دیگری در این شهر، در این صنعت (هالیوود) نیست که بخواهد از «تارانتنو» حمایت کند؟! یک سفید پوست (تارانتینو) دست به ریسک زد و آنها (پلیس) در تلاشند تا صدای او را در گلو خفه کنند.

 

این مستندساز برنده اسکار هالیوود در ادامه تأکید کرد: شرکت «تارانتینو» در تظاهرات اقدامی خارق‌العاده و ستودنی است. 

 

بنا بر این گزارش، «جیمی فاکس»، بازیگر فیلم «جانگوی آزاد و رها» نیز هفته گذشته در مراسم اعطاء جوایز سینمایی هالیوود خطاب به «تارانتینو» گفت: به گفتن حقیقت ادامه بده، درباره حقیقت سخن بگو و نگران هیچکدام از متنفران نباش. 

 

اتحادیه حمایت از حقوق و آزادی‌های شهروندان آمریکایی نیز جمعه گذشته در بیانیه‌ای ضمن حمایت از این اقدام «تارانتیو» عنوان کرد: او انسان درستی است که صدایش را در اختیار میلیون‌ها آمریکایی ناامیدی که در جستجوی عدالتند، قرار داده و ما از همین جا با او هم آوا می‌شویم، آنچنانکه چندین دهه بسیار واضح و شفاف نه پلیس که جنایت‌های پلیس و سکوت‌ توطئه‌آمیزی که در رابطه با تجاوزات پلیس وجود دارد را محکوم کرده‌ایم.

 

در این میان پدر «تارانتینو» این کار پسرش را اقدامی اشتباه دانسته و برخی از انجمن‌های و گروه‌های زیر مجموعه پلیس نیز اقدام به بایکوت فیلم‌های این کارگردان هالیوودی کردند.

 

«کوئنتین تارانتینو» دو هفته پیش در تظاهرات ضد پلیسی که در نیویورک در اعتراض به جنایات نژادپرستانه اخیر پلیس آمریکا علیه سیاهپوستان صورت گرفته بود، شرکت کرد که با هجمه‌ای از انتقادها و بعضا حمایت‌ها روبرو شد.

 

«تارانتینو» ضمن شرکت در تظاهرات ضد پلیس نیویورک در جمع تظاهرات‌کنندگان گفت: زمانی‌که قتل و جنایتی می‌بینم نمی‌توانم آن را تحمل کنم... من باید یک جنایت را جنایت و یک آدمکش را آدمکش بنامم.

 

وی افزود: من یک انسان با وجدان هستم و اگر شما اعتقاد دارید که یک جنایت در حال وقوع است باید علیه آن به پا خیزید. من اینجا هستم تا بگویم من طرف قربانیان هستم.

 

در پی ایراد این سخنان از سوی «تارانتینو»، «پاتریک لینچ»، سخنگوی اتحادیه پلیس نیویورک روز گذشته در بیانیه‌ای گفت: تعجبی ندارد که کسی که فیلم‌های جنایی و خشن اینچنینی می‌سازد، یک متنفر از پلیس هم باشد.

 

وی در ادامه این بیانیه «تارانتینو» را یک بستر ساز فساد و جنایت در جامعه معرفی کرد و افزود: به او هیچ ربطی ندارد که به شهر ما بیاید و در رابطه با پلیس بدگویی و افسانه‌سرایی کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار